Konya Çıkışlı 1 Gece 2 Gün İSTANBUL ADALAR TURU
Tur Programı
TÜM KREDİ KARTLARINA VADE FARKI İLE 12 TAKSİT İMKANI
%40 ÖN ÖDEMELİ KALAN TURDAN 7 GÜN ÖNCE
FİYATLAR İKİ VE ÜÇ KİŞİLİK ODALARDA KİŞİ BAŞI FİYATTIR
TARİHLER
21-23 ŞUBAT
1.GÜN : Üsküdar - Kız Kulesi - Beylerbeyi Sarayı - Çamlıca - Büyükada -
Sabah saatlerinde Üsküdar'da Kız Kulesi manzaralı restoranımızda kahvaltımızı aldıktan sonra İstanbul turumuz başlıyor. Kahvaltımızın ardından rehberimizin anlatımı eşliğinde Kız Kulesini ve İstanbul Boğazı fotoğraflarımızı alarak İstanbul'un en güzel saraylarından birisi olan Boğaz Köprüsü altındaki Beylerbeyi Sarayı'na gidiyoruz rehberimizin anlatımı ve fotoğraf molası ardından aracımıza geçerek İstanbul manzarasını seyredebileceğimiz Çamlıca Tepesinde bulunan Çamlıca Camii'ne gidiyoruz. Burada kısa süreli molanın ardından adalara geçmek için iskeleye hareket ediyoruz. Gişelerden geçiş işlemimizi tamamlayarak bizi bekleyen vapura biniyoruz 30-40 dk sürecek yolculuğumuzun ardından Büyükada turumuza başlıyoruz. Rehberimizin anlatımı ve bilgilendirmesinden sonra dileyen misafirlerimiz Büyükada sokaklarında tarihi yalılar arasında yürüyüş yapabilir dileyen misafirlerimiz bisiklet kiralayabilirler yada otantik mekanlarda çay kahve içebilirler. Büyükada gezintimizin ardından iskelede buluşarak vapurla diğer adalarıda görerek anadolu yakasına dönüyoruz ve bizi bekleyen aracımıza binere otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği sonrasında dinlenmek için odalarımıza yerleşiyoruz.
KONAKLAMA: MACİTY HOTEL 4* (MALTEPE)
2. GÜN : Ayasofya Camii - Sultanahmet Camii - Yerebatan Sarnıcı - Gülhane Parkı - Mısır Çarşısı - Eminönü - Boğazda Tekne Turu (ops) - Galata Kulesi - İstiklal - Taksim
Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası aracımıza binerek avrupa yakasına doğru hareket ediyoruz. Boğaz köprüsünden geçerek Sultanahmet Meydanına ulaşıyoruz. Rehberimiz eşliğinde gün boyu yürüyüşle gerçekleştireceğimiz turumuza başlıyoruz. İlk olarak Ayasofya Camii'nin muhteşem mimarisi ve akustiği ile rehberimizin anlatımıyla beraber fotoğraflarımızı alıyoruz ve Sultanahmet Camii'ne geçiyoruz dileyen misafirler serbest zamanda herhangi birisinde namaz kılabilmeleri için serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanımızın ardından tarihi Hipodrom alanına geçiyoruz bilgilendirmelerimizi dinledikten sonra Gülhane Parkının içerisinden geçerek Eminönü Meydanına ulaşıyoruz. Rehberimiz Mısır Çarşısı ve diğer tarihi yerler hakkında bilgilendirmesini yaptıktan sonra alışveriş ve yemek için misafirlerimize serbest zaman vermektedir. Serbest zaman ardından belirlenen noktada buluşarak İstanbul boğazında tekne turu yapmak için hareket ediyoruz. Bizi bekleyen teknemize binerek eşşiz manzara eşliğinde Dolmabahçe Sarayı, Çırağan Sarayı, Ortaköy Camii, 15 Temmuz Köprüsü, Tarihi Yalılar ve Kız Kulesini görerek 1 saatlik tekne turumuzu tamamlıyoruz ve iskelemizde inerek İstanbul'un simgesi haline gelmiş Galata Kulesine hareket ediyoruz. Rehberimizin gerekli bilgilendirmeleri sonrasında Galata Kulesinin eşsiz görüntüsünü fotoğrafllayarak İstiklal Caddesinde serbest zaman ve yürüyüşümüzün ardından turumuzu tamamlıyoruz. Belirtilen noktada buluşarak bizi bekleyen aracımıza geçiyor ve dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.
Hareket Yerleri ve Saatleri
Anıt (Devlet Tiyatrosu Önü):21:00
Kulesite (Özkaymak Otel Önü) 21:15
Otogar Kavşağı (İstikbal Mobilya Tarafı) 21:30
Bosna (Kılıçarslan Gençlik Merkezi) 21:45
Yolculuk Süresi (9-10 Saat Civarı)
Konya'ya Tekrar Varış Ertesi Gün Sabah 06:00 Civarı
Fiyata Dahil Hizmetler
1. Gün Sabah Kahvaltısı (Restoran Üsküdar)
1 Gece Konaklama (Macity Hotel 4*)
Otelde Akşam Yemeği ve Kahvaltısı
Ulaşım ve Seyahat Sigortası
Profesyonel Rehberlik Hizmeti
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
Boğazda Tekne Turu (550 TL)
Öğle Yemekleri
Adalar Vapur Ücreti (150 TL)
Müze Örenyeri Girişleri
Kişisel Harcamalarınız
Genel Uyarılar ve Notlar
- Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.
- Turumuzu yeterli çoğunluk sağlanmaması durumunda iptal etme hakkımız saklıdır.
- Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) ve ya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlamalara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden acentamız kesinlikle sorumlu değildir.
- Turlarımızda katılımcı sayısına göre araç çıkartılmaktadır. (18 Kişiye kadar Mercedes Sprinter/Wolksvagen Crafter, 19-30 Kişiye kadar Turkuaz/Sultan/Prestige, 30-46 kişiye kadar Mercedes Travego/Neoplan/Man araçları kullanılmaktadır.) Turlarımızda kullanılan araçlar D2 belgeli turizm paketli araçlardır.
- Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
Tur Tarihleri ve Fiyatları
Periyot | İki kişilik odada kişi başı |
Tek kişilik oda | 7-11 Yaş Çocuk | 3-6 Yaş Çocuk |
---|---|---|---|---|
21-23 ŞUBAT 2025 (CUMA-PAZAR) | 4750 TL | 6000 TL | 4250 TL * | 3750 TL |